Poslovna inteligencija kojoj možete vjerovati

Više

Zadovoljstvo gosta temelji se na nevidljivim stvarima

Više

Mnogo mogućnosti na samo jednom mjestu

Više

Mobilnost. Uvijek i svugdje

Više

Vaš ulaz za poslovni uspjeh

Više

Vaš potencijal Naša strast

Više

Tražimo Java projektanta

Više

Integralni Informacijski Sustav

integracijaaserline je tvrtka za informatički inženjering koja je čvrste temelje sagradila na 20-godišnjem iskustvu u projektiranju i izgradnji informacijskih sustava, te 15-godišnjem iskustvu razvoja vlastitog ERP sustava koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe i želje korisnika u upravljanju poslovanjem.

Sama aktivnost i razvoj tvrtke prvenstveno su usmjerene na kompletan inženjering u realizaciji integralnih informacijskih sustava, uz primjenu najnovijih dostignuća na području računalne tehnologije.

Naša rješenja pokrivaju više područja djelatnosti kao što su hotelijerstvo, ugostiteljstvo, trgovina, distribucija te uslužne djelatnosti.

Karakteristika Laserline sustava je i višejezičnost, čime osiguravamo kvalitetnu implementaciju i u inozemstvu.

Laser Line d.o.o. je certificirani Oracle partner s preko petnaest godina iskustva u radu s Oracle bazom podataka i alatima pomoću kojih je i razvijen Laserline poslovni sustav.

Karakteristika same ponude koja Laserline čini idealnim rješenjem, jest Enterprise Resource Planning (ERP) sustav koji objedinjuje sve poslovne procese u jednu cjelinu. Navedeno omogućuje idealan i transparentan protok informacija, upravljanje i kontrolu poslovanja ne samo unutar jedne poslovne organizacije, već i u više povezanih poslovnih organizacija, odnosno poduzeća.

Laserline je razvio vlastiti sustav Laser*CRM koji je implementiran u hotelijerstvu i trgovini. U cilju optimalne podrške prodaji, logička funkcija koja se naslanja na CRM je Kontakt Centar koji se sastoji od proširenih funkcija Call Centra.
Kao spona sviju navedenih podskupova Laserline-ovog integracijskog sustava, vrhunac cijelog koncepta predstavlja Laser*BI, personalizirani sustav poslovne inteligencije prilagođen potrebama svakog korisnika.

profil
PROFIL TVRTKE
Laser Line d.o.o. je poduzeće za informatički inženjering s višegodišnjim iskustvom u projektiranju i izgradnji informacijskih sustava.
Produkti
PRODUKTI
Laserline ERP sustav predstavlja potpunu integraciju svih poslovnih procesa i funkcija, orijentiran kontroli i upravljanju poslovnim procesima.
Usluge
USLUGE
Sa svojim timom projektanata, konzultanata, sistem inženjera i ostalih djelatnika, Laserline pruža raznolike usluge na području informacijske tehnologije
Reference
REFERENCE
U preko 20 godina postojanja, Laserline je implementirao vlastita IT rješenja u brojnim tvrtkama sa hotelijerstvom i trgovinom kao primarnom djelatnosti
Kontakt
KONTAKT
Naš tim stručnjaka vam je na raspolaganju za rješavanje problema ili savjete o uvođenju informacijskog sustava. Saznajte gdje se nalazimo i kako nas kontaktirati
Posao
POSAO
Ako ste mladi, komunikativni, i volite timski rad unutar uspješne informatičke tvrtke čiji razvoj je u skladu s najnovijim informatičkim tehnologijama, javite se
Dogadjaji
DOGAĐAJI
Informacije o manifestacijama koje sponzoriramo, društvenim projektima koje podržavamo i aktivnostima koje provodimo van tvrtke

 
 
 
Laserline web koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bi vam pružili što kvalitetnije korisničko iskustvo.