Događaji

15. Međunarodni odbojkaški turnir Umag 2019

Laser line d.o.o. je i ove godine sponzorirao 15. izdanje tradicionalnog Međunarodnog odbojkaškog turnira povodom Dana Grada Umaga, u organizaciji Odbojkaškog kluba Umag. 27. i 28. travnja 2019. godine u umaškoj školskoj sportskoj dvorani natjecalo se preko tristo mladih odbojkašica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Italije. Pobjednice u kategoriji djevojčica su aktualne državne prvakinje OK Funtana Vrsar, u kategoriji mlađih kadetkinja najbolje su bile gošće iz Italije ASD Pallavolo Mussolente, u kadetskoj kategoriji najbolju igru su pokazale umažanke, dok je u juniorskoj kategoriji OK Poreč u finalu savladao OK Novi Grad Sarajevo. Kompletan album sa fotografijama by Matej Damijanić Photography možete pregledati na Facebook stranicama.

HROUG 2018

HROUG 2018 HrOUG i ove godine organizira najveće okupljanje Oracle zajednice u jugoistočnoj Europi. Od 16. do 19.10.2018. godine u Island hotelu Istra na otoku Sv. Andrije pored Rovinja održat će se višednevna međunarodna konferencija posvećena primjeni tehnologije u poslovanju a koju već 23. put zaredom zajedno organizira skupina entuzijasta potpomognuta Hrvatskom udrugom Oracle korisnika (HrOUG). Laser line je dugi niz godina jedan od pokrovitelja konferencije na kojoj će se predstaviti više od 70 predavanja u 7 trackova, a očekuje se oko 400 sudionika.

Program konferencije dostupan je na poveznici: http://2018.hroug.hr/Program

Promo video konferencije i lokacije dostupan je na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=fCau8NimsX4

Više informacija na poveznici: http://2018.hroug.hr/

STEM Games 2019

Laser line d.o.o. je jedan od sponzora STEM Games 2019, znanstveno-sportskog međunarodnog natjecanja koje se održalo u Poreču 07-12.05.2019. Studenti fakulteta iz STEM područja su odmjerili snage kroz desetak sportskih disciplina u muškoj i ženskoj kategoriji, ali i znanju u jednoj od četiri STEM arene: Science (prirodne znanosti), Technology (tehnologija), Engineering (inženjerstvo) i Mathematics (matematika). Projekt je nastao 2017. godine na inicijativu studenata zagrebačkog PMF-a, FER-a, FERIT-a, FESB-a, FOI-a, SFSB-a, FSB-a, UNIRI-a, splitskog PMF-a, RITEH-a i TVZ-a, kao prilika da studenti primjene stečena znanja, vještine i timski rad za rješavanje kompleksnih zadataka. Više informacija na adresama https://hr-hr.facebook.com/studentski.zborpmf.3/ i https://www.facebook.com/stemgameshr/

 

Laserline i 2018 godine sponzor međunarodnog odbojkaškog turnira

28. i 29. travnja 2018. godine u umaškoj školskoj sportskoj dvorani, održano je 14. izdanje tradicionalnog Međunarodnog odbojkaškog turnira povodom Dana Grada Umaga, u organizaciji Odbojkaškog kluba Umag. Ovaj je umaški turnir jedan od najvećih turnira ovoga tipa u Hrvatskoj. Na turniru se natjecalo preko dvjesto mladih odbojkašica, osamnaest ekipa u okviru tri kategorije, koje su u pratnji stručnog kadra, velikog broja roditelja i navijača stigle iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Italije. Turnir su podržali brojni sponzori među kojima je svake godine i Laser line d.o.o. Umag. Više informacija na slijedećem linku.

Laserline web koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bi vam pružili što kvalitetnije korisničko iskustvo.