Događaji

HROUG 2018

HROUG 2018 HrOUG i ove godine organizira najveće okupljanje Oracle zajednice u jugoistočnoj Europi. Od 16. do 19.10.2018. godine u Island hotelu Istra na otoku Sv. Andrije pored Rovinja održat će se višednevna međunarodna konferencija posvećena primjeni tehnologije u poslovanju a koju već 23. put zaredom zajedno organizira skupina entuzijasta potpomognuta Hrvatskom udrugom Oracle korisnika (HrOUG). Laser line je dugi niz godina jedan od pokrovitelja konferencije na kojoj će se predstaviti više od 70 predavanja u 7 trackova, a očekuje se oko 400 sudionika.

Program konferencije dostupan je na poveznici: http://2018.hroug.hr/Program

Promo video konferencije i lokacije dostupan je na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=fCau8NimsX4

Više informacija na poveznici: http://2018.hroug.hr/

Laserline i 2018 godine sponzor međunarodnog odbojkaškog turnira

28. i 29. travnja 2018. godine u umaškoj školskoj sportskoj dvorani, održano je 14. izdanje tradicionalnog Međunarodnog odbojkaškog turnira povodom Dana Grada Umaga, u organizaciji Odbojkaškog kluba Umag. Ovaj je umaški turnir jedan od najvećih turnira ovoga tipa u Hrvatskoj. Na turniru se natjecalo preko dvjesto mladih odbojkašica, osamnaest ekipa u okviru tri kategorije, koje su u pratnji stručnog kadra, velikog broja roditelja i navijača stigle iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Italije. Turnir su podržali brojni sponzori među kojima je svake godine i Laser line d.o.o. Umag. Više informacija na slijedećem linku.

Laserline-u uručena Monografija "154. brigada Hrvatske vojske u Domovinskom ratu"

 Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 154. brigade Hrvatske vojske su u petak, 19. svibnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici Grada Umaga, uručili Monografiju "154. brigada Hrvatske vojske u Domovinskom ratu" Gradu Umagu, Muzeju grada Umaga te tvrtki Laser line d.o.o., u znak zahvalnosti za pomoć i potporu pri izdavanju publikacije.

Prilikom uručivanja Monografije, predsjednik UHBDR-a 154. Mato Magdić se zahvalio  gradonačelniku Viliju Bassaneseu, v.d. ravnateljici Muzeja Biljani Bojić te Ivici Glavočiću iz poduzeća Laserline na pomoći prilikom izdavanja ove vrijedne monografije, kao i kontinuiranoj podršci koju pružaju tijekom rada same Udruge.

Vrijedna donacija Muškom odbojkaškom klubu Umag

 Dana 16.10.2017. godine je u školskoj sportskoj dvorani osnovne škole Marija i Lina u Umagu, član uprave poduzeća Laser line d.o.o. iz Umaga uručio nove trenerke za mlađe kadete Muškog odbojkaškog kluba Umag a koje je sponzorskim ugovorom darovalo poduzeće Laser line d.o.o. Za tu prigodu upriličeno je slikanje u novim trenerkama sa predstavnikom uprave gospodinom Robetom Vežnaverom kojemu je uručena zahvalnica od strane kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, a uručio ju je predsjednik kluba Edi Forza čime je Laser line-u dodijeljeno još jedno priznanje za ulaganje u sportske klubove koji rade sa mladim naraštajima u sportu.

Tvrtki Laserline dodijeljena nagrada Grada Umaga

U prepunoj dvorani POU „Ante Babić“ Umag, brojni sugrađani i gosti prisustvovali su svečanosti obilježavanja 6. svibnja, Dana Grada Umaga. Nakon zabavnog dijela programa te obraćanja gradonačelnika, uslijedila je službena dodjela priznanja i zahvalnica. Zbog iznimnog doprinosa u razvoju grada, nagrade su među ostalim nagrađenima dodijeljene i poduzeću Laser line d.o.o. povodom 25. obljetnice uspješnog poslovanja. Više detalja na službenim stranicama Grada Umaga: http://www.umag.hr/prva.aspx?stranica=15113&j=CRO

Laserline web koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bi vam pružili što kvalitetnije korisničko iskustvo.
Više informacija Prihvaćam Odbijam