Događaji

Laserline i 2018 godine sponzor međunarodnog odbojkaškog turnira

28. i 29. travnja 2018. godine u umaškoj školskoj sportskoj dvorani, održano je 14. izdanje tradicionalnog Međunarodnog odbojkaškog turnira povodom Dana Grada Umaga, u organizaciji Odbojkaškog kluba Umag. Ovaj je umaški turnir jedan od najvećih turnira ovoga tipa u Hrvatskoj. Na turniru se natjecalo preko dvjesto mladih odbojkašica, osamnaest ekipa u okviru tri kategorije, koje su u pratnji stručnog kadra, velikog broja roditelja i navijača stigle iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Italije. Turnir su podržali brojni sponzori među kojima je svake godine i Laser line d.o.o. Umag. Više informacija na slijedećem linku.

Vrijedna donacija Muškom odbojkaškom klubu Umag

 Dana 16.10.2017. godine je u školskoj sportskoj dvorani osnovne škole Marija i Lina u Umagu, član uprave poduzeća Laser line d.o.o. iz Umaga uručio nove trenerke za mlađe kadete Muškog odbojkaškog kluba Umag a koje je sponzorskim ugovorom darovalo poduzeće Laser line d.o.o. Za tu prigodu upriličeno je slikanje u novim trenerkama sa predstavnikom uprave gospodinom Robetom Vežnaverom kojemu je uručena zahvalnica od strane kluba MOK UMAG-CPM UMAGO, a uručio ju je predsjednik kluba Edi Forza čime je Laser line-u dodijeljeno još jedno priznanje za ulaganje u sportske klubove koji rade sa mladim naraštajima u sportu.

Tvrtki Laserline dodijeljena nagrada Grada Umaga

U prepunoj dvorani POU „Ante Babić“ Umag, brojni sugrađani i gosti prisustvovali su svečanosti obilježavanja 6. svibnja, Dana Grada Umaga. Nakon zabavnog dijela programa te obraćanja gradonačelnika, uslijedila je službena dodjela priznanja i zahvalnica. Zbog iznimnog doprinosa u razvoju grada, nagrade su među ostalim nagrađenima dodijeljene i poduzeću Laser line d.o.o. povodom 25. obljetnice uspješnog poslovanja. Više detalja na službenim stranicama Grada Umaga: http://www.umag.hr/prva.aspx?stranica=15113&j=CRO

Laserline-u uručena Monografija "154. brigada Hrvatske vojske u Domovinskom ratu"

 Predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 154. brigade Hrvatske vojske su u petak, 19. svibnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici Grada Umaga, uručili Monografiju "154. brigada Hrvatske vojske u Domovinskom ratu" Gradu Umagu, Muzeju grada Umaga te tvrtki Laser line d.o.o., u znak zahvalnosti za pomoć i potporu pri izdavanju publikacije.

Prilikom uručivanja Monografije, predsjednik UHBDR-a 154. Mato Magdić se zahvalio  gradonačelniku Viliju Bassaneseu, v.d. ravnateljici Muzeja Biljani Bojić te Ivici Glavočiću iz poduzeća Laserline na pomoći prilikom izdavanja ove vrijedne monografije, kao i kontinuiranoj podršci koju pružaju tijekom rada same Udruge.

Laserline sponzor Međunarodnog odbojkaškog turnira u Umagu

6. i 7. svibnja 2017. godine, u školskoj sportskoj dvorani u Umagu održan je tradicionalni, 13. Međunarodni odbojkaški turnir povodom Dana Grada Umaga, u organizaciji Odbojkaškog kluba Melia Hotels Umag a pod pokroviteljstvom Grada Umaga te sponzora Laser line d.o.o. i Istraturist Umag d.d.

Na parketu umaške školske dvorane svoje je umijeće pokazalo više od tristotinjak odbojkašica koje su, u pratnji stručnog kadra i vodstva klubova te roditelja i vjernih navijača, u Umag stigle iz domaćih klubova te iz odbojkaških sredina tri susjedne države: Bosne i Hercegovine, Italije i Slovenije. Na turniru su nastupile dvadeset i dvije ekipe u tri uzrastne kategorije. Umaška ekipa Odbojkaškog kluba Melia Hotels Umag pokazala se najboljom u kategoriji mlađih kadetkinja gdje su domaće odbojkašice u finalu zasluženo slavile pobjedom od 2:0 nad ekipom OK Luka Koper. Više na: OK Melia Hotels Umag Facebook

Laserline web koristi kolačiće (eng. "cookies") kako bi vam pružili što kvalitetnije korisničko iskustvo.
Više informacija Prihvaćam Odbijam